Værksted - Carsten Jensen Biler ApS

Vi hos Carsten Jensen Biler ApS er godt klar over, at et værkstedsbesøg er en tillidssag, og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at leve op til den tillid, som De viser os, ved at bruge vores værksted.

Hvordan vil vi så leve op til den målsætning?
For det første så har vores værkfører gennemgået en meget omfattende uddannelse til servicerågiver, hvilket sætter ham i stand til sammen med Dem at finden den løsning, som passer bedst til Deres ønsker og behov.
Den valgte løsning tager udgangspunkt i, at De skal have lavet Deres bil bedst muligt og til den rigtige pris, ud fra Deres ønsker og forventninger, herunder med hensyntagen til bilens alder og kørte km.
Hvis det under arbejdets udførelse viser sig, at der er behov for yderligere reparationer, så kan De være helt sikker på, at vi ikke foretager os noget, uden at De er informeret og har givet Deres tilsagn først.
For os der det vigtigt, at en aftale er en aftale.

For det andet så kan De være sikker på, at alle vores folk er meget veluddannede, idet de ud over deres grunduddannelse som mekaniker, videreuddannner sig til teknikere ved at følge alle relevante kurser hos Skoda.

For det tredje kræver en moderne bil, at værkstedet råder over det nyeste udstyr herunder elektroniske testere, firehjulsudmåler, røggastester, 4 gastester, bremseprøvestand m.m.
Det gør vi selvfølgelig, og for at sikre at vi kan stole på vores udstyr, så kontrolleres det løbende af Dansk Teknoligisk Institut.

Yderligere er De sikret følgende fordele ved at bruge vores autoriserede værksted:
alle service og reparationer udføres efter fabrikkens forskrifter og med reservedele som lever op til fabrikkens standarder, derved bevares fabriksgarantien og den gratis mobilitetsservice.
Vi modtager alle servicemeddelelser fra fabrikken. Dette betyder, at hvis fabrikken indfører ændringer eller forbedringer, som også kan gavne Deres bil, så bliver bilen ved service tilrettet til de nye standarder.

Kontaktinformationer

Carsten Jensen Biler ApS
Kværnvej 7
4760 Vordingborg

Tlf.: 55360600 eller Ring mig op
CVR: 41940158
E-mail: kniel@cj-biler.dk

Åbningstider

I dag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00