Škoda kickstarter 2023 med kampagnemodeller, åbent hus og privatleasing online

Škoda trækker i sportstøjet, og det skyldes ikke et nytårsforsæt. Derimod er det kampagnemodellerne Kamiq Blackline og Scala Blackline, som køres i stilling med udstyrspakker med masser af sportsligt udstyr. De er omdrejningspunktet for det åbent hus, som Škoda-forhandlere over hele landet holder weekenderne 7. og 8. januar og 14. og 15. januar.

Som Blackline-model har Škodas urbane SUV, Kamiq, ekstraudstyr for over 35.000 kr. uden merpris. Det omfatter bl.a. 16" Hoedus Aero-alufælge, Sunset – mørktonede ruder bag samt kølergrill, sidespejle, tagræling og designelementer på stødfangere i sort. Samtidig skruer kampagnemodellen op for den sportslige kørsel med 3-eget sportsmultifunktionslæderrat og Drive Mode Select. Derudover indeholder udstyrspakken også Easy Start – fjernbetjent centrallås med start/stopknap, trådløs opladning af mobiltelefon, Bolero-radio med 8" touchskærm, Apple CarPlay og et Climatronic-klimaanlæg med 2 zoner. Škoda Kamiq Blackline fås fra 249.995 kr. for en 1.0 TSI 95 hk.

Scala Blackline med udstyrspakke til en værdi af 33.000 kr.

Med en udstyrsværdi på over 33.000 kr. ligger Scala Blackline lige i baghjulet på Kamiq Blackline. Škodas rummelige hatchback har også 16" Hoedus Aero-alufælge, Sunset – mørktonede ruder bag samt kølergrill, sidespejle og siderudelister i sort, ligesom de sportslige køreegenskaber bliver understreget af 3-eget sportsmultifunktionslæderrat og Drive Mode Select. Scala Blackline byder også på Easy Start – fjernbetjent centrallås med start/stopknap, trådløs opladning af mobiltelefon, Bolero-radio med 8" touchskærm, Apple CarPlay Škoda Scala Blackline fås fra 227.495 kr. for en 1.0 TSI 95 hk.

Vinterkomplethjul til skarp pris og privatleasing online

Som et led i kampagnedagene topper Škoda desuden udstyret op hos de eksisterende Life-udstyrsmodeller, hvor udvalgte modeller fås med omgående levering. Således kan man, så længe lager haves, få et sæt vinterkomplethjul med Nanuq-alufælge med i handlen til 5.595 kr., når man køber en Kamiq Life eller Scala Life. Normalprisen for sættet er 10.495 kr.

Som endnu en nyhed åbner Škoda samtidig for privatleasing online, så man nemt og bekvemt kan privatlease sin næste Škoda på f.eks. sin smartphone for sidenhen at hente bilen hos den lokale Škoda-forhandler. I første omgang er det Kamiq Blackline og Kamiq Life, som kan privatleases for 3.199 kr. om måneden med en udbetaling på 9.995 kr. Det er en privatleasingaftale, som løber i tre år med 15.000 km om året.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk